Gyász

2022.05.19. 21:37

Gyászhírek, május 20.

„Nagy dolgot tenni nem tudunk, csak kicsiket, nagy szeretettel.” (Teréz anya) A Nagyváradi Caritas Catolica búcsúzik hűséges alapító tagjától, SZABÓ LAJOS DÁNIELTŐL. Békés megnyugvást az elhunytnak, a gyászoló családnak vigasztalódást! A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Mély együttérzéssel osztozunk kedves osztályfőnökünk fájdalmában édesapja, SZABÓ LAJOS DÁNIEL elvesztése miatt. Nyugodjon békében! A Szent László Líceum VIII. A osztályának diákjai és szülői közössége.

*

„Akiket szeretünk, s már sírban nyugszanak, Igazi nyughelyük a szívünkben marad.” Szeretettel emlékezünk KATONA ATTILÁRA halálának 13. évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük. Húga családjával.

*

Szívünk legmélyebb fájdalmával, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága gyermekre, KATONA ATTILÁRA halálának 13. évfordulóján. Örök álmát őrizze béke és nyugalom. Szeretettel, édesanyád.

*

Soha el nem múló fájdalommal és szeretettel szívünkben emlékezünk a legdrágább édesapára, nagytatára, dédnagytatára, MEGYERI LÁSZLÓRA (Tenke, 1940–2021), aki ma egy éve visszaadta lelkét Teremtő Urának. „Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Megpihent a kéz, mely értünk dolgozott! A fájdalmat leírni nem lehet, Csak letörölni a hulló könnyeket. Tiéd a csend, a nyugalom, Miénk a könny, a fájdalom. Pihenése felett őrködj, Istenem! Csendes álmát, ne zavarja semmi sem!” Emléke legyen áldott! Pihenése csendes! Emlékét örökké őrzi szeretettel: felesége, Irénke, lánya, Emese, fia, László, unokái: Timea, Brigitta és János, dédunokája, Péterke.

*

Szomorú szívvel emlékszem tatámra, KAJÓ ANDRÁSRA (Mezőbikács) halálának 10. évfordulóján. „Emlékek varázsa melegíti lelkem, Szívemben érzem Őt, Soha nem felejtem.” Unokád, Beáta és családja.

*

Tudatom mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a novemberben elhunyt nővérem, KÖRÖSY ALICE (egészségügyi asszisztens) síremlékének megszentelése folyó hó 23-án, hétfőn lesz a Rulikowski temető 120-as parcellájánál, 10:30 órakor. Találkozunk a városi ravatalozó előtt 10:15 órakor. Húga, Edit.

*

„Amikor Isten látta, hogy hosszú az út, meredek a domb, a légzés túl nehéz lett, átkarolt és mondta: Gyere haza!” Szomorú szívvel, könnyes szemmel emlékezünk drága szerettünkre, GÁRDIÁN SÁNDORRA (Biharpüspöki) halálának 3. évfordulóján. „Úgy mentél el, ahogyan éltél, csendesen, szerényen, Drága emléked nyugodjon békében!” Szerető családod.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága gyermekünkre, SZŰCS LEVENTÉRE, akit nagyon szeretünk, de már nincs velünk 5 éve. „Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, Amit tőlünk senki el nem vehet. Az évek múlnak, az emlékek élnek, Míg élünk a Földön, szívünkben őrizzük emlékedet!” Nyugodj békében! Szüleid, Józsi és Kati, húgod, Emese, unokahúgod, Bella.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága halottunkra, KOPPÁNYI ISTVÁNRA, aki 2022. május 20-án töltötte volna be a 92. életévét. Isten akaratából 2022. március 31-én átadta lelkét Teremtőjének. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Emlékeznek felesége, lánya, unokája.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy JÓZSA FERENCZ (Hegyközpályi) küzdelmes életútján 67 éves korában, hosszas szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. „Számunkra te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága jó szívét, két dolgos kezét, Áldd meg, Atyám!” Utolsó földi útjára kísérjük ma, május 20-án, 15 órától a hegyközpályi kápolnából. Fájó szívvel búcsúzik szerető édesanyja, húga, Ági, Eszti, sógora, Jóska és családjaik. Nyugodjon békében!

*

Hat hónapja, annak a szomorú napnak, amikor szeretett fiam, HARSÁNYI ISTVÁN SÁNDOR örökre megpihent. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Bánatos édesanyja, Ica.

*

Szomorú szívvel, könnyes szemmel emlékezem a szeretett férjemre, SZAKÁCS JÓZSEFRE (élt 81 évet), aki 6 hónapja hagyott itt bennünket. „Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, Itt hagytál mindent, amiért küzdöttél. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, Nyugalmad nem zavarja senki.” Szívünkben örökké megmaradsz. Bánatos feleséged és a család.

*

Búcsúzunk kedves barátunktól, KACSÓ MAGDITÓL, akivel sok szép emlék köt össze. Ezúton fejezzük ki együttérzésünket a gyászoló családnak. A Magyar és a Máté család.

*

„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott, Számunkra Te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós és nagymama, BÉRES ILONA (szül. FODOR) jóságos szíve örökre megpihent. Végső búcsút 2022. május 21-én, szombaton 13 órakor vesszünk tőle szülőfalujában. Érsemjénben. Nyugodj békében, Anyuci! Egyetlen lánya, Tünde, veje, János, szeretett unokái, Biborka és Kristóf.

*

„Küzdöttél, de már nem lehet, A csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelejtenek, Örökké él, akit nagyon szerettek.” Szívemben mély fájdalommal búcsúzok drága feleségemtől, BÉRES ILONÁTÓL (szül. FODOR, Érsemjén), akinek két dolgos keze és szerető szíve örökre megpihent. Temetése 2022. május 21-én, szombaton 13 órakor lesz az érsemjéni református ravatalozóból. Gyászolja férje, Sanyi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában