Gyász

2022.05.18. 08:30

Gyászhírek, május 18.

Fájdalommal tudatjuk, hogy drága édesanyánk, HORVÁTH TERÉZIA hosszú szenvedés után, életének 81. évében csendesen elhunyt. Temetése május 20-án, 11 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke örökké bennünk él. Gyászolja fia, István és lánya, Katalin. Nyugodjon békében!

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy HORVÁTH TERÉZIA, a drága sógornő és nagynéni küzdelmes életútja 81 éves korában, hosszas szenvedés után véget ért. Adjon az Úr neki örök nyugodalmat, nyugodj békében, drága lélek! Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Gyászolja szerető unokahúga, Erika és sógora, Gyuszi.

*

Megrendülten értesültünk volt osztály- és évfolyamtársunk, a szeretett KACSÓ MAGDOLNA (szül. MAJOR) hirtelen elhunytáról. Még boldogan ünnepeltük az 50. érettségi találkozónkat Veled. Nyugodj békében, drága lélek! Őszinte részvétünk a gyászoló család minden tagjának. Fájó szívvel búcsúzunk tőle: az Ady Endre Líceum 1972-es, 6 végzős osztályának öregdiákjai és tanárai.

*

Fájó szívvel emlékezem szeretett, egyetlen fiamra, SÁRKÁNY GYÖRGYRE (Székelyhíd), akit egy éve ragadott el a kegyetlen halál. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Bánatos édesanyád, Eszter.

*

„Kinek jóságos szíve utolsót dobbant, Kinek ajkát már nem hagyja el hang, Gyászold meg te, konduló harang!” Összetört szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, UGRAI IRMA (Hegyközcsatár) életének 92. évében elhunyt. Temetése május 19-én, csütörtökön 15 órától a hegyközcsatári kápolnától. Emlékét örökre szívünkben őrizzük! Nyugodj békében! „Számunkra Te sohasem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok. Drága jó szívét, két dolgos kezét, Áldd meg, Atyám, s mi köszönjük, Hogy Ő lehetett a mi Édesanyánk!” Szerető lányai, Irma és Ica.

*

„Miért sirattok? Isten arca volt, amely simogatón, hívón rám hajolt. És én mentem, s most fényözönben élek, és nem vagyok más, csupán tisztult lélek. Sziromhullás volt, árnyékom lehullt, a szemetek könnybe miért borult? Ha emlegettek, köztetek leszek, ha imádkoztok, veletek vagyok, ha rám gondoltok, mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok.” (Reményik Sándor) Szívünkben soha el nem múló szeretettel búcsúzunk a drága nagymamától, dédnagymamától, üknagymamától, UGRAI IRMÁTÓL (Hegyközcsatár), aki életének 92. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése május 19-én, csütörtökön 15 órától a hegyközcsatári kápolnától. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodj békében! Bánatos unokái családjaikkal, dédunokái és kicsi ükunokája.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, BARABÁS LAJOS életének 77. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése május 19-én, csütörtökön 13 órakor lesz a hegyközcsatári kápolnától. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló felesége, Ella, lányai, Noémi, Beáta és családjaik, unokái, Andrea, Cynthia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában