Gyász

2022.05.13. 07:46

Gyászhírek, május 13.

Szomorúan értesültünk arról, hogy a kedves volt kolléga és barát, HAULER JÁNOS (volt kémiatanár) Németországban elhunyt. Nyugodjon békében! A régi kollégák és barátok.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, ROITAN KLÁRA GHIZELLA JUDIT (szül. SZARVASHEGYI) 83 éves korában türelemmel viselt betegség után, 2022. május 11-én elhunyt. Temetése ma, 2022. május 13-án a váradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájából lesz, 12 órától. Fia, Imi és menye, Gabika, unokái, Tamás és Ádám, unokamenye, Noémi és dédunokája, Lara.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága férjem, ID. SZÉLL ÁRPÁD 2022. május 8-án, 84. életévében elhunyt. Temetése május 16-án, hétfőn 15 órakor lesz a városi kápolnából. A gyászoló család.

*

„Valaki végleg elmehet, Őrizd meg emlékét és ne feledd, Így majd veled lesz mindig, Lelke szabadon száll, Vár a túlsó parton, Hol nincsen már több határ.” Szomorú szívvel emlékezünk a gyermekre és testvérre, IFJ. BEKE GYULÁRA halálának 15. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló édesanyja és testvérei.

*

Fájó szívvel emlékezünk BÁLINT LÁSZLÓRA (volt OTL-buszsofőr) halálának 4. évfordulóján. Felesége, Piri, gyermekei, Iza és Robi, menye, Tünde, unokái és dédunokái.

*

Együttérzésünket fejezzük ki IVAŞCA TÜNDE munkatársunknak, szeretett férje elhunyta miatt érzett fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak,  a gyászoló családnak vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Együttérzésünket fejezzük ki MOLNÁR FERENC munkatársunknak, szeretett testvérbátyja elhunyta miatt érzett fájdalmában. Békés megnyugvást az elhunytnak, a családnak vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagyapára, dédnagyapára, unokatestvérre és sógorra, MIHUCZ SÁNDOR LAJOSRA (élt 64 évet, Nagyszántó) halálának 20. évfordulóján. „A szeretet soha el nem múlik.” (1 Korinthus 13:3-8) Óh, Uram, adj neki csendes pihenést! Akik ismerték és szerették, áldozzanak egy percet drága emlékének! „A lélek él, találkozunk...” Soha nem feledő családod.

*

Megtört szívvel tudatom, hogy a szeretett édesanya és nagymama, IRÁZI EMÍLIA rövid, de súlyos szenvedés után, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése ma, május 13-án, pénteken 15 órakor a Steinberger kápolnából. „Elcsitult a szív, mely értünk dobogott. Megpihent a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott.” Búcsúzik tőle fia, Attila, unokái, Beáta és Renáta, nászura, Sándor és a gyászoló család.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a szeretett sógornőtől és keresztanyától, IRÁZI EMÍLIÁTÓL, aki életének 72. évében hirtelen elhunyt. Gyászolják: sógornője, Gizi, keresztlánya, Tündi és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, dédnagyapára, ID. BABINSZKI SÁNDORRA (született Nagyszántón) halálának 20. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, Nyugalmadat nem zavarja senki. Úgy mentél el, csendben és szerényen. Drága, jó lelked nyugodjon békében!” Bánatos felesége, fiai, menyei, unokái és dédunokája.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága szerettünkre, KOVÁCS IRÉNKÉRE halálának 3. évfordulóján. Családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, PREISZ SÁNDORRA halálának 49. évfordulóján. Bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a 3. éve elhunyt szeretett feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, KÉRI PIROSKÁRA

(szül. TÚTOR, Bihar). „Az évek elrohannak, de a fájdalom marad, Mely életünk végéig lelkünkhöz tapad.” Örökké bánatos családja.

*

„Örök álmod őrizze béke és nyugalom! Szívünkben örökké élni fogsz, Mert szeretünk és hiányzol nagyon.” Soha el nem múló szeretettel emlékezünk KÉRI PIROSKÁRA halálának 3. évfordulóján. Téged soha el nem felejtő fiad, Zolika, menyed, Viki és unokád, Árminka.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett apára, apósra, nagytatára, ID. BALOG ZOLTÁNRA, aki ma öt éve, hogy itt hagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos fiad, Zoltán, menyed, Ildikó, unokáid, Boglárka és Erik.

*

„Addig vagy boldog, míg van aki szeret, Aki a bajban megfogja kezed, S hogy milyen fontos is volt neked, Csak akkor érzed, ha már nincs veled.” Fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, VESSELÉNYI TIBORRA halálának 5. évfordulóján. Őt soha el nem felejtő családja.

*

„Mert én tudom, hogy az én Megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll.” (Jób 19,25) Megrendülten, de Isten akaratát elfogadva vettük tudomásul a szomorú hírt, hogy gyülekezettünk volt lelkipásztorát, PRÉM IMRE CSABÁT magához szólította az Úr. Isten bőséges vigasztalása legyen szerettein. Kegyelettel emlékezik az Erdőgyaraki Református Egyházközség lelkipásztora és presbitériuma.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem drága édesapámra és a drága jó édesanyámra, KŐRÖSI SÁNDORRA (Hegyközszentmiklós), akinek május 15-én lesz 30 éve, hogy örökre elveszítettük, valamint édesanyámra, KÖRÖSI ESZTER JOLÁNRA (született ZSÍROS), akit tizenhárom és fél éve szintén örökre elveszítettünk. Emlékezik rájuk lányuk, Adél, de sajnos már a vejeteket is elveszítettük, örökre megpihent. Emlékezik még rájuk unokájuk, Adél és Tünde Éva, unokavejük, Misi és Miki, dédunokájuk, Janika és menyasszonya, Giulia. A ti szerető családotok. Béke poraikra!

*

Fájó szívvel tudatom, hogy sógorom, IVANSCA FLORIN (KORCSI) életének 54. évében elhunyt. Nyugodj békében! Sógorod, Sanyi.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, TITI SÁNDOR (pályamester) 84 éves korában, hosszú betegség után, örökre megpihent. „Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Megpihent a kéz, mely értünk oly sokat dolgozott. Számunkra, te nem leszel halott. Szívünkben örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Temetése ma, május 13-án, 14 órakor a bihari református kápolnából. Bánatos felesége, lánya, fia, menye, veje és unokái.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában