Euro Foto Art

2022.04.11. 15:00

Kiállítás Ukrajnáról

Fotó: Csíki János

Három fotóklub tagjainak alkotásaiból nyílt kiállítás a váradi Vilidár István Fotógalériában április 6-án: a várbeli kiállítóteremben ezúttal a Tavirózsa, a Varadinum Fotóklub, illetve az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület tagjainak fotói tekinthetők meg. A jelenleg háború sújtotta Ukrajna szépségeit, lakosait bemutató kiállításon ötven alkotás kapott helyet, ezek Eugen Antal, Constantin Demeter, Petrila Gheorghe EFIAP, Ovi D. Pop EFIAPg és Tóth István AFIAP, ESFIAP munkái.

 

A szerdán 17 órától kezdődő kiállításmegnyitón a megjelenteket Tóth István köszöntötte, a rendezvényen jelen voltak Constantin Demeter és Petrila Gheorghe fotóművészek. Előbbi felszólalásában az Ukrajna nyugati részének etnikai sokszínűségét emelte ki. A kiállításmegnyitón fellépett Thurzó Sándor József brácsaművész, aki többek között Schumann Träumerei művét is előadta. A Summit Agro Romania támogatása által megvalósult kiállítás április 26-ig várja az érdeklődőket naponta 8–20 óra között. A belépés ingyenes. A kiállítás anyaga megtekinthető az egyesület honlapján is (www.eurofotoart.com).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában