Felhívás

2022.04.09. 18:35

Eltűnt személyek

A családja értesítette szombaton, április 9-én 11 óra körül a bihari rendőrőrsöt, hogy a képen látható, 69 éves Kozák Vilhelm április 6-án elhagyta hegyközkovácsi otthonát, és azóta nem tért haza. 

Ismertetőjegyek: 1,60-1,70 méter magas, 60 kilogramm, átlagos testalkat, ovális arc, világos bőr, barna szemek, ősz haj.

Eltűnésekor fekete dzsekit, sötétkék nadrágot, fekete cipőt, piros-kék-sárga sapkát viselt.

 

A képen látható Szocsi Liza Kamilla eltűnését a családja pénteken, április 8-án 13 óra körül jelentette. A 16 éves berettyószéplaki lány április 6-án, 22.10 óra körül hagyta el otthonát, és azóta nem tért haza.

Ismertetőjegyek: körülbelül 1,68 méter magas, 70 kilogramm, átlagos testalkat, ovális arc, fekete szemek, hosszú fekete haj. Az alsó ajkában egy piercing van, a jobb karjára egy rózsa, míg a jobb lábára egy pillangó van tetoválva, illetve szintén tetoválás van a bal csuklóján.

Eltűnésekor piros dzsekit, rózsaszín tréningnadrágot, rózsaszín sportcipőt viselt, és fekete táska volt nála.

 

Aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személyek hollétéről, hívja a 112-es sürgősségi telefonszámot, vagy értesítse a legközelebbi rendőrőrsöt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában