Felhívás

2022.04.21. 15:38

Eltűnt egy idős nő

Salonul Auto Bucuresti (SAB) si-a deschis portile publicului, joi 11 octombrie 2018, intr-unul din pavilioanele expozitionale ale complexului Romexpo din Bucuresti. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

A családja értesítette a rendőrséget, hogy a 69 éves, nagyváradi Barna Doina április 15-én eltávozott otthonából, és azóta nem tért haza. Nem ez volt az első ilyen eset, azonban az idős nő eddig mindig hazatért, vagy pedig a rendőrség talált rá.

Ismertetőjegyek: 1,55 méter magas, körülbelül 50 kilogramm, normális testalkat, ovális arc, világos bőr, kék szemek, világosbarna, rövidre vágott haj. 

Az eltűnésekor viselt ruházatáról a család csak annyi információval tudott szolgálni, hogy barna tréningfelső volt rajta. 

Aki bármilyen információval rendelkezik az idős nő tartózkodási helyéről, az hívja az 112 sürgősségi számot, vagy értesítse a legközelebbi rendőrőrsöt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában