Euro Foto Art

2022.03.07. 15:00

Nőnapi kiállítás a várban

Fotó: Egressy Orsolya

Az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület a Körösvidéki Múzeummal, valamint a Summit Agro România partnerségében idén is megszervezi a már hagyományosnak tekinthető nőnapi kiállítását. A Nő címet viselő kiállításon a váradi székhelyű egyesület mellett további 18 partneregyesülettől érkező fotók tekinthetők meg, alkotások érkeztek többek között Szerbiából, Magyarországról, Szlovákiából, Olaszországból, Japánból, ugyanakkor a romániai alkotók sem fognak hiányozni. 

 

A romániai fotóművészek közül alkotásaikkal jelen lesznek: Bánházi Gyöngyi, Călin Rucsandra, Adriana Ceaușescu, Chițu Margareta Adela, Fekete Réka, Gabor Nicoleta, Horváth Ibolya Katalin, Kenéz Emese - Katalin, Kertész Hajnalka, Korom Mária, Monica Marton, László Tünde, Pataki Hajnal, Scubli Mariana. A nyolcadik alkalommal megszervezendő kiállításon első alkalommal vesznek részt a Kárpát-medencei Magyar Fotóművészek Egyesületének tagjai. A tárlaton olyan alkotások kaptak helyet, amelyek különböző szerepkörükben ábrázolják a nőket: anyaként, élettársként, nagymamaként, tinédzserként. A kiállítást március 8-án, 16 órától nyitják meg az Euro Foto Art Galériában, amely egyben FIAP-kiállítóközpont is. Az eseményt online közvetítik az egyesület Facebook-oldalán. A kiállításmegnyitón fellép Thurzó Sándor József brácsaművész, aki Theresia Paradis, Liana Alexandra, Jules Massenet és Patricia Tavares alkotásaival örvendezteti meg az érdeklődőket. A kiállítás – amelynek anyaga online is megtekinthető a www.eurofotoart.com honlapon – április 6-ig várja a látogatókat, keddtől vasárnapig 9 – 17 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában