Levélcsomag

2022.03.15. 12:00

Erdély is választ!

A következő napokban, hetekben minden nagyváradi, Bihar megyei magyar állampolgár, aki előzőleg regisztrált, postai kézbesítés útján megkapja a magyarországi hatóságoktól választási levélcsomagját. 

 

A nagyváradi honosítási iroda munkatársai arra kérik a választásra jogosult magyar állampolgárokat, miután szavaztak, a választási levélcsomagot vigyék be a nagyváradi irodába, hogy segíthessenek a választási melléklet kitöltésében. Az irodában lehetőség van egy urnába elhelyezni a szavazatot tartalmazó válaszborítékot, amit majd a kolozsvári konzulátusra juttatnak el a honosítási iroda munkatársai, így minden szavazat biztosan célba ér.

 

A Kálvin János utca 1. szám alatt lévő honosítási iroda március 16-tól meghosszabbított órarend szerint, hétköznapokon 9–19, szombatonként 9–13 óra között várja a magyar állampolgárokat, hogy leadhassák szavazatukat.

Az EMNT margittai (Eroilor u. 9. sz.) és érmihályfalvi (Republicii u. 40. sz.) irodájában is le lehet adni a szavazatokat, illetve keressék bizalommal a Néppárt helyi tanácsosait, vezetőit is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában