Gyász

2022.01.05. 08:24

Gyászhírek, január 5.

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki BÁNTÓ NORBERTNEK és családjának, szeretett édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

 

*

 

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, hogy PÁLCZA JÁNOS nagyváradi lakos 84 éves korában, hosszú betegség után elhunyt. Temetése 2022. január 7-én, 14 órakor lesz a Rulikowski temetőben. A gyászoló család.

 

*

 

Hálás szívvel emlékezünk a szerető férjre, édesapára, nagyapára, apósra, KISS ÁRPÁDRA (Éradony) halálának 7. évfordulóján. „Emlékek varázsa melegíti lelkünk, Szívünkben érezzük Őt, soha nem felejtünk. Álmok, emlékek, szép szavak, Ez mind, ami a múltból megmaradt. Tátongó űr lelkünkben a HIÁNY, Néha kicsit elcsendesül, de örökké fáj.” Nyugodj békében! Szerettei: felesége, lánya, veje, drága unokája.

 

*

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, férj, apa, PETŐ ZOLTÁN (Biharpüspöki) életének 48. évében hirtelen eltávozott szerettei közül. Temetése január 5-én, szerdán 13 órakor lesz a biharpüspöki református kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Őt soha el nem felejtő családja, örökké bánatos édesanyja, Gizike és férje, Karcsi, valamint felesége, Noémi és egyetlen gyermeke, Roland.

 

*

 

Fájó szívvel, megrendülten tudatjuk a szeretett vő, PETŐ ZOLTÁN (Biharpüspöki) korai, hirtelen távozását szerettei köréből. Őt soha el nem felejtő anyósa és apósa, Fülöp Lajos és Zsuzsa.

 

*

 

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk szeretett unokaöcsénktől, PETŐ ZOLTÁNTÓL, aki oly fiatalon, 48 évesen hagyott itt bennünket. Osztozunk a család mély fájdalmában. Nyugodjon békében! Szerető nagybátyja, Pető József és családja, valamint unokaöccse, Pető Attila és családja.

 

*

 

„Közel van az Úr a megtört szívekhez és megsegíti a sebzett lelkeket. Sok baja van az igaznak, de valamennyiből kimenti az Úr!” (Zsolt. 34.19-20). Mély együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki, SZILÁGYI GIZELLÁNAK és KÁROLYNAK a szeretett gyermek, PETŐ ZOLTÁN elvesztése miatti fájdalomban. Vigasztalódást kívánnak a feltámadott Úrban a Nagyvárad-Olaszi Református Egyházközség lelkészei, Presbitériuma és Nőszövetsége.

 

*

 

Őszintén együtt érzünk GIZIKÉVEL és a gyászoló családdal, szerettük, PETŐ ZOLTÁN elvesztése miatti fájdalmukban. A Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesületének vezetősége és kórusa.

 

*

 

Fájó szívvel emlékezünk drága testvérünkre, PINTYÁK KATALINRA (Fugyivásárhely), aki ma 3 éve hagyott itt bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Örökké bánatos testvérei, Erzsike és családja, Marika és családja.

 

*

 

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől, nagynénitől, FARKAS MAGDOLNÁTÓL. Nyugodjon békében! Testvére, Marika és családja.

 

*

 

Fájó szívvel búcsúzunk drága kollégánktól, barátunktól, SZABÓ RÓBERT KÁROLYTÓL. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Pihenése legyen áldott. A Rozoti munkaközössége.

 

*

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy drága nővérünk, nagynénénk, FARKAS MAGDOLNA életének 80. évében, 2021. december 21-én elhunyt. Temetése 2022. január 6-án, 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. „Örök álom zárta le drága két szemed, Soha nem halványul szívünkben emléked!” A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában