Gyász

2022.01.04. 07:53

Gyászhírek, január 4.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, SZAKÁCS ILONA (szül. PREKUP), ahogyan sokan ismerték, CSÖPI TANÍTÓ NÉNI 2021. december 31-én, életének 87-ik évében elhunyt. Emlékét szeretettel őrizzük szívünkben! Gyászoló családja.

 

*

 

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették és tisztelték, hogy BÁNTÓ BÁLINT szerető szíve életének 77. évében, 2021. december 31-én megszűnt dobogni. Temetése ma, 2022. január 4-én, 13 órakor lesz a biharpüspöki temetőben. A gyászoló család.

 

*

 

Mély együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki DR. BÁNTÓ ZSOLT-NORBERT kollégánknak szeretett édesapja, BÁNTÓ BÁLINT elhunyta miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében, pihenése legyen csendes! Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak. Az Országos Magyar Továbbképző Központ munkaközössége.

 

*

 

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, NAGY MAGDOLNA életének 83. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, január 6-án, 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

 

*

 

Fájó szívvel búcsúzunk drága, szeretett édesapánktól, LENGYEL IMRÉTŐL (született 1940.01.26.), aki életének 82. évében végleg eltávozott közülünk. Emlékét kegyelettel megőrizzük! Gyermekei, Évike és Attila.

 

*

 

Fájdalommal megtört szívvel tudatom minden rokonnak, ismerősnek és jó barátnak, hogy szeretett férjem, LENGYEL IMRE, életének 82. évében elhunyt. Temetése kedden, 14:00 órától lesz a biharsályi kápolnából. Emlékét örökre szívemben őrzöm. Nyugodj békében! Bánatos felesége, Juliska.

 

*

 

Búcsúzunk drága, szeretett nagytatánktól, LENGYEL IMRÉTŐL. Emlékét örökre szívünkben őrizzük. Pihenése legyen csendes! Nyugodjon békében! Gyászoló unokái, Levente és Brigitta.

 

*

 

Megrendült lélekkel, mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após és nagyapa, KÜLÜS FERENCZ nyugdíjas TV-rádiószerelő mester életének 81. évében, 2022. január 2-án elhunyt. Temetése január 5-én, 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Bánatos lányai, Anikó és Cinci, veje, Laci és unokái, Dorka és Attila.

 

*

 

Mély fájdalommal búcsúzunk bátyámtól, ÖZV. KÜLÜS FERENCTŐL. Nyugodjon békében! Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a családnak. Húga, Külüs Ilona és unokahúga, Bökényi Andrea.

 

*

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, férj, apa, PETŐ ZOLTÁN (Biharpüspöki) életének 48. évében hirtelen eltávozott szerettei közül. Temetése szerdán, azaz január 5-én, 13 órakor lesz a biharpüspöki református kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Őt soha el nem felejtő családja, örökké bánatos édesanyja, Gizike és férje, Karcsi, valamint felesége, Noémi és egyetlen gyermeke, Roland.

 

*

 

Fájó szívvel, megrendülten tudatjuk a szeretett vő, PETŐ ZOLTÁN (Biharpüspöki) korai, hirtelen távozását szerettei köréből. Őt soha el nem felejtő anyósa és apósa, Fülöp Lajos és Zsuzsa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában