Gyász

2022.01.28. 10:15

Gyászhírek, január 28.

Fájó szívvel, de soha el nem múló szeretettel emlékezünk SZILÁGYI BÉLÁRA halálának első évfordulóján. Nem vársz már minket / Ragyogó szemekkel, / Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. / Nincs az a nap, hogy ne jussál eszünkbe, / Olyankor mindig könny szökik a szemünkbe. / Egész életedben szorgalmasan éltél, / Ránk nagy bánatot hagyva, csendesen elmentél. / Míg köztünk éltél, mi nagyon szerettünk, / Hiányzol nagyon, soha nem feledünk, / Drága emléked örökre őrizzük! Felesége, tíz gyermeke, kilenc unokája, két dédunokája.

*

Fájó szívvel emlékezünk IFJ. SZABÓ JÁNOSRA (Szalárd) halálának 10. évfordulóján. „Tudjuk, hogy nem jöhet, mégis egyre várjuk, / Enyhíti hiányát, ha álmainkban látjuk. / Az ész megérti, de a szív soha, / Hogy egyszer majd mi is elmegyünk, / ahol Ő van, oda. / Az élet múlik, de akit szeretünk, / Arra életünk végéig, / Könnyes szemmel emlékezünk.” Őt soha nem felejtő, bánatos szülei, húga, sógora és keresztlányai.

*

Szomorú szívvel, könnyes szemmel emlékezünk drága szerettünkre, OPRIŞ TIBORRA, aki 70 évesen, 6 hete távozott közülünk. Lelkének legyen örök béke és nyugalom! Bánatos felesége, Ilonka, gyermekei, Tibor és Henriette, unokái, Igor, Izabella, menye, Erika, testvérei, Anikó és Gyuri, sógornője, Éva, unokaöccse, Attila, rokonai, kedves ismerősei, barátai.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett gyermekre, IFJ. JUHÁSZ CSABÁRA (JCS) (élt 20 évet). Hat hete már, hogy nem vagy velünk, / Emléked fájó szívünkben őrizzük! / Kezeink között haltál meg, gyermekem, / Mi kísértük a Mennybe drága lelkedet! / Az a szörnyű nap lelkünkbe égett, / Az tudja csak, milyen, aki átélte! / Láttam szenvedésed arcodra vésve, / Küzdöttem érted az eszemet vesztve! / Üvöltöttem veled, fiam, lélegezz! / Egyszerre éreztem, tested elernyed, / A pánik elvette az eszem teljesen. / A telefon rám szólt, élessze újra! / Most nincs idő sírni, a levegőt fújja, / Nyomja a mellkasát erőteljesen! / Nyomtam és fújtam, de minden hiába, / A mentősök se hoztak vissza e világba! / Összeomlott, meghalt a világ énbennem, / Istenem! Uram! Miért engedted ezt? / Szülő sohase temessen gyermeket! / Szívünkben őrizzük a találkozásig, / A mennyekben való összeborulásig!

Drága emléke örökké élni fog! Nyugalma legyen áldott! Bánatos családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, SZILÁGYI ILDIKÓ EDIT 55. életévében, rövid szenvedés után elhunyt. „Elég néked az Én kegyelmem, mert az Én erőm erőtlenség által ér célhoz.” (II. Korintus 12.) Temetése január 29-én, 14 órakor, a biharszentjánosi ravatalozóból. Bánatos férje, Zsiga, lányai, Boglár, Hajni és vőlegényeik.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, testvér, SZILÁGYI ILDIKÓ EDIT (szül. KAKOCZ) életének 55. évében csendesen megpihent. „Elmentél tőlünk egy csendes alkonyon, Köszönni, búcsúzni nem volt alkalom.” Utolsó földi útjára a biharszentjánosi ravatalozóból kísérjük január 29-én, szombaton 14 órától. Vigasztalhatatlan, örökké bánatos szülei, testvérei és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak, szeretett tanító nénink, PÉTER EMÍLIA elhunyta miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében, pihenése legyen csendes! Búcsúzik tőle a Szacsvay Imre Általános Iskola 2014-ben végzett IV. A osztályának tanulói és szülői közössége.

*

Bennem él egy arc és meleg tekintet, egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet, bennem él a múlt, a végtelen szeretet, amit tőlem soha senki el nem vehet.” Szívemben örökké tartó fájdalommal emlékezem férjemre, STETTNER ISTVÁNRA halálának 16. évfordulóján. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Bánatos feleséged, Évi.

*

Nem múlnak ők el, akik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen még, Hiszen hazánk nekünk a végtelenség.” Tizenhat éve már, hogy a szeretett nagybácsi, STETTNER ISTVÁN örök álmát alussza. Emlékét szívünkben örökké őrizzük. Lala, Ági, Attila, Zsófi és Éva.

*

Örökké tartó fájdalommal emlékezünk POLÁSZ JÓZSEFRE halálának tizenharmadik évfordulóján. „Szívünkben a fájdalom, a bánat felzokog, mert szerető szíved közöttünk már nem dobog. Az élet nehéz és mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha. Az angyalok kísérjenek tovább utadon. Legyen lelkednek örök béke és nyugalom.” Szerető feleséged, Olgi, gyermekeink, Edina és Dávid.

*

Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy KELEMEN ISTVÁN élete 90. évében, hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése szombaton, 29-én du. 14 órakor lesz a szalárdi ravatalozóból. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, sógor és vő, FÜLÖP ZSOLT 52 évesen elhunyt. Temetése január 31-én, 13 órától a Steinberger kápolnából lesz. Búcsúzik tőle felesége, Enikő és a család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk nászasszonyunktól, OROSZ ERZSÉBETTŐL. Emlékét szeretettel őrizzük szívünkben. Nyugodjon békében! A Halász család.

*

Együttérzésünket fejezzük ki DR. BIMBÓ-SZUHAI ERIKA munkatársunknak, szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A jó Isten nyugtassa békében! A Nagyváradi Megyei Sürgősségi Kórház ATI I Osztályának közössége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában