Gyász

2022.01.19. 08:53

Gyászhírek, január 19.

Nyolc éve annak a szomorú napnak, amikor itt hagyott bennünket örökre a szeretett feleség, édesanya, LUKÁCS ANNA-MÁRIA. Pihenése legyen csendes, nyugalma áldott. Férje, Laci, lánya, Ludovika.

 

*

 

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa és dédnagyapa, LÖSCHER JÓZSEF életének 76. évében türelemmel viselt, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése pénteken, január 21-én, 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászoló családja: lánya, Mónika és családja, fia, Józsika és családja.

 

*

 

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szálnak árnyak, álmok, évek.” (Juhász Gyula) Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága édesanya, nagymama, anyós, rokon és barát, KANALAS MAGDOLNA ERZSÉBET 79 éves korában örökre megpihent. Temetése január 20-án, csütörtökön 14 órától, a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászolja lánya Évi, veje Laci, unokái Évike és Lacika.

 

*

 

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk WECKER ETELKÁRA, aki 6 hete hagyott itt bennünket. Emlékét kegyelettel megőrizzük. Nyugodjon békében! Gyászolja élettársa, Karcsi, lánya, Brigitta, fia, Edi, menye, Éva és unokái.

 

*

 

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk szeretett nagybátyánktól, ID. BIMBÓ LAJOSTÓL. Emlékét szeretettel őrizzük a szívünkben! Nyugodjon békében! Id. Misuka Mihály és családja, ifj. Misuka Mihály és családja.

 

*

 

Őszinte részvéttel osztozunk ILYÉS JANKA presbiter nőtestvérünk szeretett édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Biharpüspöki Református Egyházközség Presbitériuma és lelkipásztora.

 

*

 

Őszinte részvétünket fejezzük ki URBÁN ERIKA kolléganőnknek, szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Partiumi Keresztény Egyetem vezetősége és munkaközössége.

 

*

 

Fájó szívvel emlékezünk szerettünkre, RÁCZ OLGA ÉVÁRA (Bors) halálának 5. évfordulóján. Emlékét szeretettel őrizzük szívünkben. Nyugodjon békében! Sógornője és családja.

 

*

 

„Csak Istennél csendesül el lelkem, Tőle kapok segítséget” (Zsoltár: 62. 2.) Szívünkben mérhetetlen fájdalommal emlékezünk a drága gyermekre, testvérre, sógornőre, nagynénire, RÁCZ OLGA ÉVÁRA halálának 5. évfordulóján. Amíg élünk, te is élsz velünk, a szívünkben örökké létezel. Emléked soha el nem halványuló fényként él bennünk. A Jóisten őrködjön pihenésed felett! Örökké bánatos szülei, testvére, sógora és két unokahúga.

 

*

 

Fájó szívvel és örökké tartó szeretettel emlékezünk január 19-én a drága feleségre, édesanyára, anyósra, menyre, nagymamára, RÁCZ OLGA ÉVÁRA halálának 5. évfordulóján. Összetört szívünkben drága emléke örökké élni fog. „A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Múlhatnak a napok, telhetnek az évek, szívünkben örökké megmarad emléked”. A Jóisten adjon örök nyugodalmat. Emlékét őrzi bánatos férje, lánya, veje, unokája és anyósa.

 

*

 

Megtört szívvel búcsúzunk ID. BIMBÓ LAJOSTÓL. Emlékét szívünkben őrizzük! Nyugodjon békében! Szebeni Szabi és családja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában