Tudnivalók

2021.12.22. 10:00

Ünnepi nyitvatartási rend

Illusztráció/Alexandru Nițescu

BN-összeállítás 

 

A Nagyváradi Közterület-fenntartó Vállalat az alárendeltségébe tartozó egységek ünnepi nyitvatartásáról tájékoztat. A Nymphaea Aquapark a megszokott órarend szerint tart nyitva, 10–22 óra között, a pénztár 21 órakor zár. Figyelembe véve, hogy ebben az időszakban az aquapark csak 50 százalékos (600 férőhely) kihasználtsággal működhet, a biztos bejutás érdekében azt tanácsolják, hogy előzetesen vásároljanak belépőjegyet a www.aquapark-nymphaea.ro honlapon keresztül (Bilete&Info menüpont, „Achiziţionare bilete”). Az állatkert szintén a megszokott órarend szerint tart nyitva, 9–17 óra között, a pénztár 16 órakor zár. A Rulikowski temető esetében a temetések időpontjának foglalása szünetel december 25–26., illetve január 1–2. között. Ezeken a napokon temetéseket sem végeznek. A temető nyitva lesz mindennap 8–17 óra között. 

Az ócskapiac és az élelmiszerpiacok december 25–26. és január 1–2. között zárva lesznek. December 24-én és december 31-én az élelmiszerpiacok 6–17 óra között tartanak nyitva. Az állatmenhely december 25–26., január 1–2. között zárva lesz. Mivel december 25. és január 1. is szombati napra esik, ideiglenesen az örökbefogadási lehetőséget is felfüggesztik. Az őssi strand felújítási, karbantartási munkálatok miatt decemberben és januárban zárva tart. A strandot február 1-jén nyitják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában