felelőtlenség

2021.11.24. 09:48

Megrongálták a gyepszőnyeget

Fotó: ebihoranul.ro

BN-összeállítás

Alig pár napja terítették le az állami egyetem mellett haladó új villamossín-pályára a gyepszőnyeget, máris megrongálták azt. A városháza az elmúlt kedden adott hírt arról, hogy az említett szakaszon füvesítették a sínek közötti részeket, szombaton a kivitelező az öntözőrendszert is kialakította. A rongálást vasárnap, az öntözőrendszer ellenőrzésekor vették észre, a nyomok alapján valaki gépjárművel hajtott a fűre, a keréknyomok mintegy 15 méteren vehetők ki – nyilatkozta a sajtónak Adrian Crăciun, a Lawn & Garden cég adminisztrátora, akinek elmondása szerint nem ez az első ilyenfajta rongálás. Az egyik bevásárlóközpont mögötti részen a füvesítést követő napokban elektromos rollerek, illetve egy motorkerékpár nyomait is felfedezték. A cég alkalmazottai helyrehozták a megrongált szakasz alatti töltést, majd visszahelyezték a gyepszőnyeget, hogy a munkálatokat a szerződésekbe foglaltak szerint adhassák át.

A Pece-patak mentén haladó 3,8 kilométer hosszúságú villamossínpár kiépítését európai uniós alapból finanszírozzák. A sínpálya-építési munkálatok kivitelezői a Mari-Vila, az Abed Nego és az Aquacons cégek, a beruházás értéke 69,1 millió lej.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában