Támogatott tartalom

2020.07.31. 10:20

Nyereményekkel teli nyár a nagyváradi ERA Parkban! Több mint 1200 vásárlási utalvány és ajándékkártya

A nagyváradi ERA Park ajándékokkal tölti meg nyarát! Az Aradi út 62. szám alatt lévő kereskedelmi központ hűséges vásárlóinak 1200, egyenként 30 lej értékű vásárlási utalványt és 50 lej értékű ajándékkártyákat nyújt, amelyek a KiK üzletbe szólnak!

A Nyereményekkel teli nyár elnevezésű kampány már ettől a héttől elindul, tehát július 30.–augusztus 9. között, naponta 10 órától 21 óráig tart, az eljárás pedig egyszerű. Akik minimum 200 lej értékben vásárolnak egyetlen pénztárblokkra, a komplexum bármely üzletéből, helyben nyerhetnek egy vásárlási utalványt vagy ajándékkártyát, azzal a feltétellel, hogy megjelennek a Carrefour-galéria területén, a központi pénztár mellett lévő információs pontnál.

Egy különleges szoftrendszer segítségével juthatnak nyereményük birtokába. Mind a vásárlási utalványok – különvéve az üzletek kategóriáit: divat, egészség, élelmezés, egyebek –, mind az ajándékkártyák véletlenszerűen lesznek elosztva.

A kampány hivatalos partnere a KiK üzlet, amely 2018-ben nyílt 770 négyzetméteres területen, az ERA Park kupolája alatt. A KiK-ben megtalálhatók a család minden tagjának készült különféle termékek: ruházati cikkek, lábbeli felnőtteknek és gyermekeknek, kiegészítők, kozmetikumok, játékok, dísztárgyak. A kampánnyal kapcsolatos bővebb információk a www.era-oradea.ro oldalon, illetve az ERA Park Facebook-oldalán találhatók.

Tehát ne habozzon! Jöjjön el a nagyváradi ERA Parkba, és hozza magával vásárlókedvét!

(H10264)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában