Zene és szórakozás

2020.02.24. 14:30

Partiumi Farsangi Mulatságot szerveztek

Ciucur Losonczi Antonius

A Partiumi Farsangi Mulatságot közösen rendezte az RMDSZ Bihar megyei szervezete, a Partium Alapítvány és a Sanzon együttes (Szőcs Lőrincz prímás). A térség legnagyobb ilyen jellegű rendezvényén (több mint ezerkétszáz személy bulizott egy hatalmasat az Armonia Venue rendezvényteremben) ezúttal három együttes lép fel a Bihar megyei szórakoztató és minőségi élőzene képviselői közül: a Sanzon Együttes, a Happy End zenakar, valamit a Kiss Music Band.

A táncolást és éneklést néhány percig megszakítva, „hivatalos” formában Cseke Attila szenátor, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének elnöke és Szabó Ödön parlamenti képviselő, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke köszöntötték a tömeget.

Az est sztárvendége a közkedvelt Nagy Feró, Beatrice frontembere volt, aki az együttese szinte valamennyi ikonikus dalát elénekelte a körülötte csápoló rajongók nagy örömére: Azok a boldog szép napok, Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás, Mielőtt végre elmegyek stb. Frenetikus volt a hangulat körülötte, természetesen rengeteg énekelték vele együtt a jól ismert slágereket. Azoknak, akik óhajtották, szívesen állt a rendelkezésükre a fellépése után közös fotók készítésének okán.

 

Fotók: A szerző felvételei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában