Mesevetítés

2020.02.28. 10:30

Lengemesék a családi mozizáson

Törő Enikő

Folytatódik az Ovisuli Egyesület családi mozizás programja, ezúttal a Lengemeséket nézhetik meg a gyerekek szombaton, és mint minden alkalommal, előtte kézműveskedhetnek is, tájékoztatták lapunkat tegnap a szervezők és önkéntesek.

A kézműves-fogalkozásokat az Ovisuli Egyesület önkéntes pedagógusai tartják, akiknek csapata két új önkéntessel bővült Bönesch Enikő-Gabriella és Bajusz Beáta tanítónők csatlakozása révén. A vetítés előtt tehát az említett tanítónők, és két óvónő, Kuzsma Andrea és Pető Réka vezetésével a gyerekek nyuszis és cicás fejdíszeket, állatos papírfigurákat, tavaszváró tulipáncsokrot, hurkapálcára rögzített gólyát és papír fecskefigurát készíthetnek. A népszerű üvegfestés sem marad el, a programot Szabó Anna Enikő képzőművész vezeti majd, valamint a Zabhegyezőknek köszönhetően arcfestés is lesz. A kézműves-foglalkozások február 29-én, szombaton 16.30-kor kezdődnek, és hogy a gyerekek még jobban szórakozzanak, közös éneklésre is lehet számítani. Ezután, 18 órától vetítik a Lengemesék című magyar, 68 perces rajzfilmet. Újra lesz pattogatott kukorica, tea és víz, hogy a mozizási élmény igazi legyen. Szervező: Ovisuli Egyesület, partnerek: Diákokért Egyesület, Nagyváradi Zabhegyezők, Napraforgó Alkotótábor, Vándormozi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában