János Vitéz

2019.12.12. 09:00

Új bemutatóra készül a Lilliput Társulat

December 15-én, vasárnap 16 órától láthatja a közönség a János Vitéz című előadást, melyet hároméves kortól ajánlanak. Petőfi Sándor csodálatos elbeszélő költeményének minden kor gyermekéhez el kell jutnia, mert örökzöld, mert tiszta, mert igazi érték. „A János vitéz az, amit az ember szeretne odaajándékozni külföldi ismerőseinek, hogy megérezzék a magyar népjelleg melegségét, humorát, semmihez sem fogható báját, hogy megérezzék a magyar szív verését. Ebben a műben csodálatosan együtt van a magyar föld valósága és a magyar lélek álma” – szólt egykoron Szerb Antal a csodálatos Petőfi-költeményről.

Petőfi Sándor elbeszélő költeményét Urbán Gyula Blattner-díjas rendező, a magyar bábszínházi alkotók kiemelkedő egyénisége rendezi. Játsszák: Benczi Tekla, Birtalan Katalin, Daróczi István, Hanyecz D. Róbert, Lélek Sándor Tibor, Németi Emese, Szabó J. Viktor, Szentpéteri Lenke.

A bemutatóra jegyek a Szilágyi Dezső (Moscovei) utca 7. szám alatti jegypénztárban, illetve online a www.biletmaster.ro oldalon, valamint kezdés előtt fél órával kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában