Tűzeset

2022.12.25. 11:19

Hatalmas tűz pusztított egy nagyváradi vállalkozás gépjárműparkjában

Fotók: ISU

A nagyváradi Gh. Mărdărescu utcára riasztották a tűzoltókat karácsony éjszaka, ahol egy közúti áruszállítással foglalkozó vállalkozás gépjárműparkjában pusztítottak a lángok. A bejelentés 01.10 órakor érkezett, a helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók, illetve egy elsősegélynyújtó csapat.

 

A lángok elsődlegesen négy gépjárművet és egy utánfutót érintettek, és nagy volt a kockázata annak, hogy átterjednek a többi ott parkoló teherautóra. A katonai tűzoltók egyszerre próbálták lokalizálni és eloltani a lángokat, illetve megvédeni a többi gépjárművet. Az oltással mintegy húsz perc alatt sikerült végezni, megmentve így a lángoktól több tíz teherautót. Az elsősegélynyújtó csapat mindeközben a vállalkozás biztonsági őrét részesítette ellátásban, aki pánikrohamot kapott.

A tűzeset következtében, melyet nagy valószínűséggel egy meghibásodott elektromos vezeték okozhatott, kiégett három teherautófej, egy haszongépjármű és egy áruval megrakott utánfutó, tájékoztatott Camelia Roșca, a Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivője.

 

 

 

Címkék#ISU#tűz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!