Garázdaság

2022.11.23. 14:22

Több személyt őrizetbe vettek Tenkén

Tíz tenkei személy ellen adtak ki elfogatóparancsot garázdaság, a közrend és a köznyugalom megzavarása, testi sértés és más erőszakos cselekmények, továbbá fenyegetés és birtokháborítás bűncselekményének megalapozott gyanúja miatt. Az érintett személyeket a tenkei és a szalontai rendőrök, a Bihar megyei rendőrség speciális osztaga, valamint a Bihar megyei csendőrség tagjai kísérték be november 22-én. A 17 és 44 év közötti személyeket azzal gyanúsítják, hogy november 19-én 20 óra körül alkoholos befolyásoltság alatt jog nélkül behatoltak egy tenkei ingatlan udvarára, ahol hangoskodtak és fenyegetőztek. A gyanú szerint a csoportból a 17 éves fiatal bántalmazott egy, az udvaron tartózkodó 19 éves tenkei személyt. Később a csoport által gerjesztett rendbontás az utcán folytatódott, ahol négyen bántalmaztak egy 37 éves tenkei férfit, majd egy 22 éves tenkei fiatalt is. Ugyanakkor a rendőrség gyanúja szerint a rendbontásban részt vett egy 23 és egy 41 éves tenkei nő is, akik agresszíven viselkedtek, köveket dobáltak az utcán, valamint szitkozódással zavarták a közrendet. A nyomozást és a bizonyítékfelvételt követően a rendőrség november 22-én 24 órás őrizetbe helyezett a tíz közül nyolc személyt garázdaság, bántalmazás, magánlaksértés, valamint a közrend és köznyugalom megzavarása miatt. Az ügyben folytatják a nyomozást.

Forrás: Rendőrség

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!