Kék hírek

2022.09.30. 11:59

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön 125 büntetést osztott ki, az ezekből befolyt összeg 46.830 lej. Elvettek továbbá 14 jogosítványt és két forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 47 büntetést osztottak ki, 22-t biciklisek és 20-at gyalogosok kihágásaiért, hármat elektromos rollerezők szabálytalanságaiért, kettőt a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt szabálytalan előzésért, kettőt az időszaki műszaki vizsgálat hiányáért és 19-et egyéb kihágásokért. 

Gyorshajtás. A rendőrség elfogott csütörtökön az 1-es jelzésű országúton, Örvénden egy 42 éves bukaresti férfit, aki 114 km/órás sebességgel vezetett egy személyautót. A férfi jogosítványát 90 napra felfüggesztették és büntetőpontokat is kapott. 

Bedrogozva. A 76-os jelzésű országúton, Biharpokloson (Pocola) a rendőrség elfogott csütörtök este 22.35 órakor egy 46 éves nagyváradi férfit, aki bedrogozva vezetett egy személyautót. A helyszínen végzett gyorsteszt eredménye pozitív lett, a férfi a vérvételt azonban elutasította. Az ügyben további vizsgálat folyik.

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott csütörtök délután 16.22 órakor Nagyszalontán egy 63 éves férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót, a járművezetői engedélyét előzőleg felfüggesztették. A férfi ellen eljárás indult. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!