Tűz

2022.08.12. 13:09

Tűz egy nagyváradi tömbházban

Forrás: ISU

Tűz ütött ki péntek reggel Nagyváradon, egy, a Füzes (Sfântul Apostol Andrei) utcában található tömbház alagsorában. A tűzesetről reggel nem sokkal kilenc óra értesítették a nagyváradi tűzoltókat, akik két tűzoltóautóval és egy rohammentőautóval szálltak ki a helyszínre. A tűzoltóknak tíz perc alatt sikerült lokalizálniuk és eloltaniuk a tüzet, amely a tömbház alagsorában keletkezett, majd ellenőrizték a nyolcemeletes tömbház lakásait, megbizonyosodva arról, hogy senki sem szenvedett füstmérgezést. 

A tűzoltók kiszellőztették a füsttel elárasztott pincét és a lépcsőházat. A lakók evakuálására nem volt szükség. A vizsgálat során megállapították, hogy a tüzet valószínűleg egy sarokcsiszoló által keletkezett szikra okozhatta, amely eszközt a tömbház fűtéshálózatán dolgozó munkások használtak. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár csak a hővezeték szigetelésének három méteres szakaszán keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!