Büntetések

2022.08.08. 11:30

Jogosítvány nélkül és ittasan vezettek

Illusztráció

Jogosítvány nélkül, ittasan. A rendőrség elfogott vasárnap éjjel 2.30 óra körül Nagyváradon a Püspöki (Matei Corvin) úton egy 37 éves biharfélegyházi (Roșiori) férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót, jogosítvány nélkül. A férfi légalkoholszintje 1,73 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 

Ittasan. Elfogott a rendőrség szombat délután 19 óra körül a 764-es jelzésű megyei úton, Esküllőn (Aștileu) egy 32 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 0,81 mg/l volt. Szombat éjjel fél 2 körül a 179-es jelzésű községi úton, Mezőtelkin (Telechiu) egy élesdi férfit fogtak el, aki szintén ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje 0,73 mg/l volt. Vasárnap délelőtt 9 óra körül szintén Mezőtelkin egy 21 éves Máramaros megyei fiatalembert fogtak el, aki ittasan ült volán mögé, a légalkoholszintje 0,54 mg/l volt. Eljárás indult mindegyik ügyben.

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott vasárnap éjjel két óra körül Nagyváradon a Teleki (Primăriei) utcán egy 23 éves biharfélegyházi fiatalembert, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Szintén aznap éjjel a 76-os jelzésű országúton, Almamezőn (Hidișelu de Jos) egy 42 éves szombatsági (Sâmbăta) férfit fogtak el, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személygépkocsit. Mindkét ügyben eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!