Kék hírek

2022.07.07. 08:30

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedden 97 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 31.385 lej. Elvettek továbbá 12 jogosítványt és két forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 19 büntetést osztottak ki, 39-et biciklisek szabálytalanságaiért, nyolcat a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hatot gyalogosok kihágásaiért, kettőt szekérhajtóknak, egyet ittas vezetésért, kettőt a közlekedési lámpa jelzéseinek figyelmen kívül hagyásáért, egyet az időszaki műszaki vizsgálat hiánya miatt és 19-et egyéb kihágásokért. 

Jogosítvány nélkül. A 79-es jelzésű országúton, Inándon (Inand) kedden délben a rendőrség elfogott egy 35 éves Hunyad megyei férfit, aki egy kisteherautót vezetett jogosítvány nélkül. Kiderült, hogy a járművezetői engedélyét előzőleg felfüggesztették. Eljárás indult ellene. 

Hamis rendszám. Tenkén kedd este 20 óra körül a rendőrség elfogott egy 42 éves pusztahollódi (Holod) férfit, aki egy olyan személyautót vezetett, melynek az ideiglenes rendszáma lejárt. Kiderült, hogy az autóra szerelt rendszám egyébként egy másik személygépkocsihoz tartozik. Eljárás indult a férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!