Baleset

2022.06.07. 13:24

Vonatbaleset történt Biharpüspökiben

Forrás: bihon.ro

Erdon-összeállítás

Egy kisteherautó és egy, Nagyvárad – Érmihályfalva útvonalon közlekedő vonat ütközött június 7-én, kedden 11.34 óra körül Nagyváradon. A baleset a Santăului utcában, a szeméttelep mögötti biharpüspöki vasúti átjárónál történt. Camelia Roșca, a Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivője azt nyilatkozta a bihon.ro portálnak, hogy a helyszínre három csapatot mozgósítóttak, két katonai tűzoltó osztagot és egy sürgősségi ellátást biztosító mentőcsapatot. A balesetnek három sérültje volt, akiket a helyszínen orvosi ellátásban részesítettek. A közlekedési rendőrség helyszíni vizsgálatot végzett a baleset okainak és körülményeinek megállapítása érdekében. A közúti és vasúti forgalom 13.15 óra körül indult újra.

A délutáni órákban kiderült, a vonat egyik utasát a nagyváradi sürgősségire szállították, a vizsgálatok után azonban nem tartották bent, ugyanis megállapították, hogy nem szenvedett súlyos sérüléseket. A közlekedési rendőrség időközben arra a következtetésre jutott, hogy a balesetet a teherautó vezetője okozta, mivel figyelmen kívül hagyta a kötelező megállást jelző táblát.
 

Forrás: bihon.ro

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!