Kék hírek

2022.06.23. 09:10

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság június 21-én, hétfőn 128 büntetést osztott ki az elmúlt hétvégén közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 90.110 lej. Elvettek továbbá 20 jogosítványt, két forgalmi engedélyt, és 12 ütközést regisztráltak. Gyorshajtásért 36, a biztonsági öv szabálytalan használata miatt 18, ittas vezetésért hat, vezetés közbeni mobiltelefon-használat miatt négy, szabálytalan parkolásért kettő, elsőbbségadás hiánya miatt kettő, hivatalos engedélyek hiánya miatt kettő, valamint egyéb közúti kihágások miatt 52 pénzbírságot osztottak ki.

Kábítószer-használat. A nagyváradi rendőrség elfogott június 21-én, kedden egy 25 éves nagyváradi férfit, aki a gyanú szerint kábítószer hatása alatt vezetett egy személyautót. A férfi ellen büntetőeljárás indult.

Szabadságvesztés. A nagyváradi rendőrök kedden elfogtak egy 43 éves borsi férfit, akit egy év szabadságvesztésre ítéltek. A férfit gyermekpornográfiával kapcsolatos tartalmak birtoklásáért fogták el.

Halálos gázolás. A Bihar megyei rendőröket június 22-én, szerdán 10.30 óra körül értesítették, hogy a Nagybánya (Baia Mare) és Bécs útvonalon közlekedő vonat halálra gázolt egy 78 éves érmihályfalvi férfit. Az ügyben folytatják a nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!