Kék hírek

2022.06.24. 08:10

Rendőrségi hírek a megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság június 22-én 143 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 59.750 lej. Elvettek továbbá 16 jogosítványt és két forgalmi engedélyt, valamint négy ütközést regisztráltak. Gyorshajtásért 77, a biztonsági öv helytelen használatáért 19, vezetés közbeni mobiltelefon-használat miatt négy, szabálytalan előzésért négy, ittas vezetésért egy büntetést osztottak ki. Megbüntettek továbbá 11 elektromos rollert használó és négy állatokat fuvarozó személyt. Egyéb közúti kihágások miatt 21 szankciót osztottak ki.

Kábítószer-használat. A margittai rendőrség elfogott június 23-án, csütörtökön 01.30 óra körül egy 18 éves fiatalembert, aki a gyanú szerint kábítószer hatása alatt vezetett egy személyautót. A járművezetőtől biológiai mintát vettek. A fiatalember ellen eljárás indult.

Be nem jegyzett személyautó. Az érkörvélyesi rendőrség június 22-én, szerdán elfogott egy 32 éves férfit, aki egy be nem jegyzett személyautóval közlekedett. Az ügyben büntetőeljárás indult, és folytatják a nyomozást.

Lopás. A vaskohsziklási rendőrséget szerdán 06.52 óra körül értesítette egy nő, hogy amíg nem volt otthon elloptak 50 gramm arany ékszert a lakásából, ezzel 12.500 lejes kárt okozva. A nyomozást követően kiderült, hogy a tettes egy vaskohi (Vâșcău) 30 éves nő, akit elfogtak, és visszaszolgáltatták a szóban forgó ékszereket a tulajdonosnak. Az ügyben további nyomozás folyik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!