Kék hírek

2022.05.17. 08:38

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság május 13–15. között 197 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 83.545 lej. Elvettek továbbá 23 jogosítványt és hét forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 122 büntetést osztottak ki, 15-öt a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kilencet ittas vezetésért, négyet biciklisek szabálytalanságaiért, kettőt műszaki hibák miatt, kettőt az időszaki műszaki vizsgálat hiányáért, hármat szabálytalan előzésért és 40-et egyéb kihágásokért. 

Jogosítvány nélkül. Az 1P jelzésű országúton, Hagymádfalván szombat délután 16.45 órakor a rendőrség elfogott egy 17 éves tatarosi fiatalembert, aki egy motort vezetett jogosítvány nélkül. A motor nincs forgalomba íratva. Vasárnap Székelyhíd külterületén a rendőrség elfogott egy 51 éves nagyváradi férfit, aki szintén jogosítvány nélkül vezetett, ő egy személyautót. A járművezetői engedélyét előzőleg felfüggesztették. Eljárás indult ellenük.

Hamis jogosítvánnyal. A rendőrség elfogott vasárnap délután 17.10 órakor Hegyközszentmiklóson egy 22 éves vedresábrányi fiatalembert, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Egyébként a férfi a rendőrség kérésére felmutatott egy jogosítványt, azonban kiderült, hogy az hamis. Az ügyben eljárás indult. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!