Kék hírek

2022.05.12. 21:38

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 144 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 51.105 lej. Elvettek továbbá tíz jogosítványt és három forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 76 büntetést osztottak ki, 17-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hetet biciklisek és hármat gyalogosok kihágásaiért, hármat ittas vezetésért, hetet vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, kettőt az időszaki műszaki vizsgálat hiányáért, négyet szabálytalan előzésért és 25-öt egyéb kihágásokért.

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott szerdán Nagyváradon egy 21 éves helyi fiatalembert, aki egy személyautót vezetett jogosítvány nélkül. A férfi jogosítványát előzőleg felfüggesztették. A fiatalembert 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték. Az ügy bíróságra kerül.

Ittasan. Elfogott a rendőrség Nagyváradon szerda délután 13.30 órakor egy 22 éves helyi fiatalembert, aki jogosítvány nélkül és ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje 0,63 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 

Hamis rendszámmal. Nagyváradon a rendőrség szerda este 21 órakor elfogott egy 47 éves férfit, aki egy olyan személyautót vezetett, melyre hamis rendszámok voltak felszerelve. Eljárás indult az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!