Kék hírek

2022.05.22. 18:51

Rendőrségi hírek a megyéből

Fotó:

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön 214 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 71.015 lej. Elvettek továbbá 18 jogosítványt és öt forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 47 büntetést osztottak ki, 77-et biciklisek és 28-at gyalogosok kihágásaiért, hetet autósoknak szabálytalan helyen való megállásért, ötöt a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, négyet műszaki hibák miatt, kettőt ittas vezetésért, kettőt vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, hármat az időszaki műszaki vizsgálat hiányáért és 34-et egyéb kihágásokért. 

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott csütörtök este 21.40 órakor Nagyváradon egy 23 éves biharszentandrási férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót, egy olyan részen, ahol egyébként tilos autóval közlekedni. Eljárás indult ellene. 

Előzetesben. A rendőrséget szerda délelőtt 10.30 órakor értesítette egy nagyváradi férfi, hogy aznap az Apateului utcán egy férfi erőszakkal el akarta venni egy 87 éves idős asszony táskáját. A rablást megkísérlő férfit a rendőrség azonosította, egy 44 éves bihardiószegi lakosról van szó. A férfit 24 órás előzetesbe helyezték rablási szándék miatt, majd csütörtökön bíróság elé állították és további 20 nap előzetesre ítélték. Az ügyben további vizsgálat folyik. 

Letartóztatták. Egy 24 éves bihardiószegi fiatalembert tartóztattak le csütörtökön, ugyanis a nagyváradi bíróság két év letöltendő börtönbüntetésre ítélte jogosítvány nélküli vezetés miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!