Kék hírek

2022.05.20. 08:45

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Fotó:

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 203 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 39.150 lej. Elvettek továbbá hat jogosítványt és öt forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 39 büntetést osztottak ki, 46-ot biciklisek szabálytalanságaiért, 20-at az elektromos rollerezők kihágásaiért, 11-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, ötöt gyalogosok szabálytalanságaiért, kettőt ittas vezetésért, kettőt vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért és 78-at egyéb kihágásokért.

Ittas taxis. A rendőrség elfogott szerda este 23.18 órakor Nagyváradon egy 52 éves férfit, aki egy taxit vezetett ittasan, a légalkoholszintje 0,82 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 

Letartóztatták. A rendőrség 24 órás előzetes letartóztatásba helyezett egy 17 éves nagyürögdi fiatalembert rablás miatt. A vád szerint a fiatalember május 13-án este 22.30 óra körül Nagyváradon egy 60 éves helyi férfit rabolt ki, elvett tőle 15 lejt és egy mobiltelefont. Az idős férfi a mobiletelefont visszakapta a rendőrség segítségével, azonban 7-8 napon át gyógyuló sérüléseket szenvedett a rablás során. A fiatalembert szerdán bíróság elé állították, az előzetes 30 naposra hosszabbították. További vizsgálat folyik az ügyben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!