Kék hírek

2022.04.15. 08:50

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság április 13-án 255 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 106.720 lej. Elvettek továbbá húsz jogosítványt és tíz forgalmi engedélyt, és négy ütközést regisztráltak. Gyorshajtásért 151, a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt 44, mobilhasználat miatt négy, az időszakos műszaki ellenőrzés elmulasztása miatt szintén négy, ittas vezetés miatt pedig két pénzbírságot szabtak ki. Hét szabálytalan előzés miatt is kiszabtak szankciókat, két esetben bírságoltak meg kerékpározókat, két alkalommal osztottak ki büntetést meghibásodással rendelkező jármű forgalomba helyezése miatt, 39 büntetést pedig egyéb kihágások miatt szabtak ki.

Gyorshajtás. Nagyváradon, a Borsi úton tartóztattak fel szerda délelőtt egy 60 éves férfit, aki a megengedett 70 km/h helyett 124 km/h sebességgel közlekedett. Jogosítványát 90 napra bevonták, és büntetőpontokat kapott.

Ittasan. Elutasította a biológiai mintavételt az a 62 éves férfi, akit ittas vezetésen kaptak rajta a belényesi közlekedési rendőrök szerdán délben, Venteren. A férfi 0,65 mg/l légalkoholszinttel ült volán mögé. A véralkoholszint megállapítása érdekében a hatóságok biológiai mintavételt akartak végezni, de a férfi ezt nem engedte. Az ügyben eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!