Kék hírek

2022.03.12. 15:05

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön 142 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 43.460 lej. Továbbá elvettek kilenc jogosítványt és egy forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 44 büntetést osztottak ki, 24-et nem kijelölt helyen való megállásért, 18-at a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, egyet ittas vezetésért, négyet szabálytalan előzésért, egyet az időszaki műszaki vizsgálat hiányáért és 50-et egyéb kihágásokért.

 

Lopott autóval. A rendőrség elfogott csütörtök délelőtt 9.20 óra körül a 76-os jelzésű országúton, Dragánfalván (Drăgănești) egy 18 éves nagyváradi fiatalembert, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Kiderült, hogy a fiatalember a személyautót Bukarestben lopta el, ahol felügyelet nélkül hagyták és a kulcs is szem előtt volt, az ügy pedig nem volt bejelentve. A vád szerint a fiatalember megállás nélkül vezetett Dragánfalváig. A férfit 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték. 

 

Ittasan. A rendőrség elfogott csütörtök este nyolc óra körül a 19-es jelzésű országúton, Székelyhídon (Săcueni) egy 30 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 1,54 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

 

Jogosítvány nélkül. A 67-es jelzésű községi úton, Rózsafalván (Fonău) a rendőrség elfogott csütörtökön egy 19 éves köröskisjenői (Ineu) fiatalembert, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. A személyautó nincs forgalomba íratva. Az ügyben vizsgálat folyik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!