Kék hírek

2022.01.22. 17:18

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön 145 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 31.925 lej. Továbbá elvettek 12 jogosítványt és három forgalmi engedélyt. Biciklisek szabálytalanságaiért 35 büntetést osztottak ki, 29-et gyorshajtásért, 23-at sofőröknek, akik nem tartották be a pihenőidőre és megállásokra vonatkozó szabályokat, 11-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, négyet szabálytalan előzésért és 43-at egyéb kihágásokért. 

 

Elütötte. Telegden csütörtök délelőtt kilenc óra körül baleset történt. Egy 46 éves helyi nő egy személyautóval haladt a Morii utcán, majd az 1-es jelzésű országúttal való kereszteződéshez érve nem vette figyelembe a stoptáblát és elütött egy 68 éves helyi idős nőt, aki egy biciklivel haladt az országúton. A kerékpáros az útra esett. Az idős hölgy könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. További vizsgálat folyik az ügyben. 

 

Letartóztatták. A rendőrség letartóztatott csütörtökön egy 54 éves nagyváradi férfit, akit a Bihar Megyei Törvényszék három és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélt gyilkossági kísérlet miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését. 

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!