Kék hírek

2022.01.20. 09:00

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedden 204 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 40.705 lej. Elvettek továbbá 17 jogosítványt és egy forgalmi engedélyt. Biciklisek szabálytalanságaiért 111 büntetést osztottak ki, 25-öt gyalogosok kihágásaiért, 22-t gyorshajtás miatt, hatot a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, ötöt ittas vezetésért és 35-öt egyéb kihágásokért. 

 

Ittasan. A rendőrség elfogott szerda éjjel 00.45 órakor Nagyváradon, az Ogorului utcán egy 21 éves helyi nőt, aki ittasan vezetett egy személyautót. A nő légalkoholszintje 0,79 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

 

Elütötte. Nagyváradon a Kert (Avram Iancu) utcán kedden 12.40 óra körül elütöttek egy gyalogost. Egy 41 éves helyi nő egy személyautóval haladt, nem adott elsőbbséget a zebrán átkelőknek, így elütött egy 74 éves nagyváradi férfit, aki szabályosan kelt át az úton. A gyalogost a sérülései miatt kórházba szállították. Az ügyben további vizsgálat folyik. 

 

Letartóztatták. A rendőrség kedden letartóztatott egy 25 éves nagyváradi férfit, akit a bíróság 220 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélt testi sértés miatt. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!