Kék hírek

2022.01.19. 08:11

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn 91 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 40.570 lej. Elvettek továbbá 11 jogosítványt és hat forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 46 büntetést osztottak ki, kilencet a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, hatot ittas vezetésért, kettőt szabálytalan előzésért, hármat biciklisek szabálytalanságaiért, kettőt az időszaki műszaki vizsgálat hiányáért és 23-at egyéb kihágásokért. 

 

Hamis rendszámmal. Az 1-es jelzésű országúton, Élesden hétfő délután 13.50 órakor a rendőrség elfogott egy 57 éves Fehér megyei férfit, aki egy olyan személyautót vezetett, mely hamis rendszámmal volt felszerelve. A rendszámok egy másik járműhöz tartoznak. Az ügyben eljárás indult. 

 

Jogosítvány nélkül, ittasan. A rendőrség elfogott hétfő délután fél 5 körül Nagyváradon, az Aradi úton egy 39 éves Szilágy megyei férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 0,07 mg/l volt, a jogosítványát előzőleg felfüggesztették. Eljárás indult ellene. 

 

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott hétfő délután 16 óra körül Nagyszalontán egy 32 éves nagyváradi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Eljárás indult ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!