Baleset

2022.01.02. 16:58

A sürgősségin „ünnepelték” a szilvesztert

Gyorsan és nem kívánt módon ért véget a szilveszteri buli három személy számára Bihar megyében pirotechnikai eszközök miatt. Az illetők nem sokkal éjfél után ahelyett, hogy szeretteikkel ünnepelték volna a 2022-es évbe való belépést, a nagyváradi megyei kórház sürgősségi osztályára kerültek petárdák okozta égési sérülésekkel. A „legszerencsésebb” egy hegyközújlaki férfi volt, aki a sürgősségi osztályra saját autójával érkezett meg, miután egy petárda pont az arca előtt robbant fel. Dr. Hadrian Borcea a helyi lapoknak úgy nyilatkozott, a férfi könnyű, elsőfokú égési sérüléseket szenvedett, illetve a haja is megégett.

A másik két személy azonban súlyosabb sérülésekkel került a sürgősségi osztályra, miután petárdák robbantak a kezükben. Az egyikük keze olyan súlyosan roncsolódott, hogy három ujját részben amputálniuk kellett az orvosoknak. Dr. Lucia Daina, a megyei kórház vezetője szerint a műtét nehéz volt, mert a petárda robbanása tönkretette a kézben lévő idegeket és izmokat. Mindhárom sérült a nagyváradi megyei kórház plasztikai sebészeti osztályán maradt beutalva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!