Krimi

2021.09.14. 09:26

Drámai fotók érkeztek az M7-esen történt brutális balesetről: egy kutya is elszabadult

Kedd reggel brutális baleset történt az M7-es autópálya főváros felé vezető szakaszán a 24-es kilométerkőnél. Egy kutya is elszabadult a felborult autóból.

Forrás: Facebook / Balesetinfo

Drámai képek készültek a kedd reggel történt balesetről, melynek során egy autó a feje tetejére állt az M7-es autópálya Pest felé vezető szakaszán Tárnok térségében – írja a Ripost.

A balesetről esőként a Balesetinfo Facebook-csoport egyik tagja számolt be, aki képeket is készített a helyszínen.

Fotó: Facebook / Balesetinfo

A kommentekből kiderült, hogy feltehetően egy, az úton átszaladó vadállat miatt történt a baj. Illetve többen említik, hogy az autón lévő kenelből elszökött egy kutya is, amit azóta megtaláltak és befogtak. Sérültekről eddig nem érkezett hír.

Fotó: Facebook / Balesetinfo

A torlódásról az utinform.hu is beszámolt:

Az M7-es autópályán, Tárnok térségében baleset történt a kedd reggeli órákban. A Budapest felé vezető oldalon a pályazárat már feloldották, a 25-ös km-nél a külső sávon halad a forgalom. A közel 3 km-es torlódáson körülbelül 15 perc az átjutási idő. Aki megteheti, Martonvásár és Tárnok között a 7-es főúton kerülhet. Az ellenkező oldalon, a Balaton felé a nézelődők miatt lassult le a forgalom és már ott is 3-km-es a torlódás.

Az M1-M7 közös bevezetőjén az egér úttól torlódik a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában