a sínekre hajtottak

2021.10.28. 13:58

Borzalmas vonatbaleset – egy ember meghalt, egy másik életéért még küzdenek

Vonattal ütközött össze egy személyautó Bácsalmás és Mélykút között, egy vasúti átjáróban csütörtökön.

Forrás: baon.hu / illusztráció

2021. október 28-án 7 óra 18 perc körül Mélykút és Bácsalmás között – egy földutat keresztező vasúti átjáróban – egy személyautó és egy vonat tisztázatlan körülmények között összeütközött – írja a baon.hu.

Egy ember azonnal meghalt
Fotó: baon.hu / Pozsgai Ákos

A baleset során az autóban ülő öt nő közül egy a helyszínen életét vesztette, egy pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett A vonaton utazók közül nem sérült meg senki.

A személyautóban ütköző négy nő közül egy a helyszínen életét vesztette, egyet pedig mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

A baon.hu információi szerint a személyautóban munkások utaztak. Az autót egy nő vezette. Úgy tudjuk, a kocsi műszaki hiba miatt állt az átjáróban, amikor érkezett a vonat. A legfrissebb helyszíni információink szerint hárman, a sofőr és két utas még időben el tudták hagyni a járművet, ketten viszont nem tudtak kiszállni.

A hírportál úgy tudja: a szerencsétlenségben egy 70 év körüli, román állampolgárságú nő vesztette életét. A balesetben életveszélyesen megsérült utast a sikeres újraélesztést követően mentőhelikopterrel szállították a szegedi klinikára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában