árulkodó fotók...

2021.01.13. 14:05

Újabb bizonyíték? Tóth Andi már nem szingli?

Tóth Andi távol a kíváncsi tekintetektől, egy erdőben múlatta az időt egy titokzatos fiatalemberrel – derült ki az Instagramról.

Forrás: Tóth Andi / Facebook

Az már eddig sem volt titok, hogy szeptember óta komolyan randizgat valakivel Tóth Andi, ám az illető kilétéről egészen mostanáig nem árult el semmit. Úgy tűnik, most megtört a jég, ugyanis a minap több Insta-sztorit is feltöltött a közös kiruccanásukról, ráadásul a pasit is betaggelte. Az a felvételeken is jól látszott, hogy a fiatalok nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, egész nap kirándultak, és már a nap is lement, amikor elindultak hazafelé az erdőből.

Fotó: Instagram

 

A titokzatos fiatalember, Zoltán pedig valószínűleg egyezik azzal az illetővel, akivel Andit már a Sztárban sztár alatt is hírbe hoztak. Akkor a Ripostnak az énekesnő egyik barátja mondta el, hogy a hódolónak nagyon is komolyak a szándékai, hiszen egy gyönyörű virágcsokrot is küldött kiszemeltjének a TV2-be.

„Most van Andi életében egy férfi, akivel randizgat. Nem híresség, egy civil pasi csapja a szelet neki. Jól érzik magukat egymás társaságában” – súgta meg akkoriban lapunknak Andi egyik közeli ismerőse, aki azt is hozzátette, nem tartja kizártnak, hogy végül szerelem lobban közöttük.

Fotó: Instagram

A Ripost utánanézett az új lovagnak, és hamar kiderült, hogy egyeznek azok a paraméterek, amiket még négy hónapja súgott meg lapunknak Andi egyik ismerőse. Megtudtuk, hogy Zoltán a csatorna alkalmazottja, tehát a médiában dolgozik, de nem közszereplő.

Vastag Csabával hozták hírbe

Miután kiderült, hogy Vastag Csaba öt év után szakított a barátnőjével, az énekes rajongói rögtön arról pletykáltak, hogy Tóth Andi keze lehet a dologban. Nos, ez a feltételezés megdőlni látszik, hiszen amíg az énekes elmondta, hogy egyedüllétre van szüksége, addig Andi egy másik fiatalemberrel múlatja az időt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában