Bulvár-celeb

2021.06.13. 18:05

Soha nem volt még ilyen vékony Vastag Tamás – elárulta hogyan fogyott le!

Vastag Tamáson már a pandémia előtt is volt egy kis felesleg, de a karantén alatt további 10 kilót szedett fel. Nemrég a fogyókúra mellett döntött.

Forrás: Metropol

Fotó: Istvan Bielik

Tizenhét kilótól szabadult meg Vastag Tamás – tudta meg a Metropol.

Az énekes utoljára tíz évvel ezelőtt volt ilyen jó formában, amikor az egész ország megismerte a nevét.

A koronavírus-járvány sokakhoz hasonlóan az ő fizikai állapotának sem tett jót. Tamás elengedte magát, nem sportolt, össze-vissza evett, így a kilók gyorsan felszaladtak, a tükörbe pillantva pedig egyáltalán nem volt megelégedve a látvánnyal. Egy tudományos formulának köszönhetően sikerült lefogynia, aminek napi adagjában van egy zsírbontó reagens, ami jelentősebb mozgás nélkül is kifejti a hatását és képes blokkolni az éhségközpontot is.

Szinte hihetetlen a változás
Fotó: Bors

– Az elmúlt években 87-88 kiló voltam, idén év elején 90-nél is jelentősen többet mutatott a mérleg nyelve. Megijesztett, hogy elérem a 100-at! Most viszont 79 kiló vagyok, utoljára 10 éve voltam ennyi – mondta el Tamás, aki környezetétől is nagyon jó visszajelzéseket kap.

Ráadásul két kisfia miatt is fontos vigyáznia magára, mert a családjában többen szenvedtek szív- és érrendszeri betegségekben, az elhízás pedig ennek a melegágya.

Tavasszal volt egy szívműtétem, ami szintén arra sarkalt, hogy észnél kell lenni, jobban kell figyelnem.

Most jöttem rá, hogy milyen, amikor nem fárad el a testem, mert a szívem bírja a megterhelést, nem szalad fel a pulzusom azonnal az égbe, ami miatt eddig mindig meg kellett állnom – tette hozzá a Metropolnak az énekes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában