több mint cicaharc

2021.02.03. 14:05

Nincs bocsánat! Egy életre megutálta egymást Tóth Andi és Tóth Gabi

Tóth Gabi és Tóth Andi között kicsit elfajultak a dolgok... De, Tóth Gabi az elmúlt napokban több celebet is megszólalásra kényszerített. Szerintük nem kéne senkit kioktatnia.

Forrás: Kniezl Flóra (Flor Florance photography)

Gabi szerint óriási felelőssége van Andinak abban, hogy egy közel 200 ezer követővel rendelkező oldalon reggeli alkoholfogyasztást népszerűsít. Gabi azt írja:

„van akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen... Bravó! Jó üzenet a fiataloknak... imitálj spermiumot az arcodon – kávéhabos szájjal pózol Andi – a reggeli kávé tequiláddal”

Gabi egy zárt csoportban osztotta meg a véleményét, aminek tagja Andi is. A fiatalabbik énekesnőnél mégis elszakadt a cérna, kifotózta Gabi posztját és nyilvánosságra hozta. Szerinte Gabi viselkedése kimeríti az internetes zaklatás fogalmát – írja a Bors.

„Tudom, hogy bombát robbantottam, de nem bírtam tovább. Egy éve ezt csinálja velem és muszáj volt már kiállnom magamért” – mondta Tóth Andi hétfőn este az Instagram-oldalán, amikor már látta, hogy a nyilvánosságra hozott poszt milyen hullámokat vert a közösségi médiában.

Fotó: Bors

 

Kedden délelőtt már az összes internetes újság felkapta a két énekesnő balhéját. Több híresség is beszólt Gabinak; Curtis és Berki Krisztián szerint is jobb lenne, ha Gabi inkább magával foglalkozna.

Talán ennek hatására is, Tóth Gabi végül megtörte a csendet. Egy nyilvános Instagram-posztban védte meg az álláspontját. A 10 perces videóban többek között azt mondta:

Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így...

Andinak (aki ahogy mondtam, szintén a csoport tagja volt) lett volna lehetősége megvédenie magát, ahogy amúgy ebben a csoportban szokás, de ő más utat választott.”

A „más út” Gabi olvasatában nyilvánvalóan a nyílt háborút jelenti, nehéz ugyanis elképzelni, hogy ezek után békülékeny hangot üssön meg a fiatalabb kolléganője felé, akit eddig egyébként nagyon tisztelt szakmailag. Andihoz kö­zelálló forrásaink szerint ő sem az a békülékeny fajta, elképesztő energiát képes belefektetni az olyan harcokba, amit megítélése szerint a saját igazáért folytat.

Még ha Tóth Gabi esetleg rendezni is akarná ezt a helyzetet, kizártnak tartom, hogy Andi elfogadná a békejobbját

- nyilatkozta a Borsnak Andi egyik közeli barátja.

Ezt támasztja alá maga Andi is, akitől megpróbáltuk megtudni, hogy hajlandó len­ne-e békülni Gabival. Miután meghallotta kolléganője nevét, azt mondta, egy szót sem akar róla beszélni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában