sokszor felháborítják a férfiak

2020.12.17. 20:05

Milliókat ajánlott egy férfi Tóth Andi testéért

Miért gondolják, hogy engem meg lehet vásárolni? Azért, mert néha kiteszek a közösségi oldalamra egy-egy szexibb fotót? Attól még nem vagyok útszéli! – háborog a 21 éves énekesnő...

Forrás: Kniezl Flóra (Flor Florance photography)

A divatszakma is felfigyelt a 21 éves énekesnőre, aki modelleket megszégyenítő profizmussal pózol a fotósok kamerája előtt. Tóth Andi ezúttal dominának öltözve csavarta el a rajongói fejét, akik nem győzik magasztalni a fiatal sztárt.

Nagyon élveztem a fotózást, már csak azért is, mert a ruhák stílusa igen közel áll hozzám. Szeretem a vadabb dolgokat, most igazán dögös lehettem, úgyhogy tökéletesen elégedett vagyok a végeredménnyel

– meséli a Borsnak Tóth Andi, aki rengeteg pozitív visszajelzést kapott. – Nem vagyok hozzászokva a dicséretekhez. Általában a nagyközönség céltáblája va­gyok, de most annyi bókot kaptam, mint még soha.

Fotó: Kniezl Flóra (Flor Florance photography)

Persze azért a pocskondiázó üzenetek sem maradtak el, hogy kint van mindenem és csak mutogatom magamat, de nem érdekel. Szerintem nagyon ízléses lett a fotósorozat, egyébként sem vállalnék olyan munkát, ahol meztelenkedni kell. Legfeljebb fehérneműset, bikiniset, de semmi pénzért nem vetkőznék le teljesen, mert az már nem én vagyok – beszélt a határairól a Borsnak a fiatal énekesnő.

Szexi fotói miatt a fiatal énekesnő néha olyan helyzetbe kerül, mint Demi Moore a Tisztességtelen ajánlat című filmben, de ő egy percig sem érez csábítást.

Fotó: Kniezl Flóra (Flor Florance photography)

„Volt már olyan férfi, aki több millió forintot ajánlott a testemért, de előfordult az is, hogy egy futár tett tisztességtelen ajánlatot. A férfiak gyakran hiszik azt, hogy 1-2 merészebb fotó vagy megjelenés már felhívás keringőre.

Pedig ezek rendszerint csupán a munkámhoz kapcsolhatók. Elfelejtik, hogy egy nő a saját maga kedvéért is öltözködhet csinosan. Nem a férfiaknak akarok tetszeni, hanem saját magamnak.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában