drámai részletek

2021.02.23. 10:39

Megrázó, mi derült ki most VV Fanniról – ez mindent megváltoztat

Csak egy ideig akarta űzni a legősibb hivatást, mert titkon házasságról és gyerekről álmodott a meggyilkolt celeblány. Barátnője, Hajnalka szerint VV Fanni addig is a legjobb akart lenni a szakmájában, és erre rengeteget áldozott.

VV Fanni

Forrás: Ripost

Kedves, cserfes valóságshow-hősként ismertük meg Novozánszki Fannit, aki a kamerák kereszttüzében lett szerelmes villatársába, Dennisbe, s ez a szeretetéhség a későbbiekben sem hunyt ki belőle, noha később göröngyös utat választott az áhított jólétért. Egy ideig titkolta, később azonban nyíltan beszélt arról, hogy örömlányként keresi kenyerét, barátnőjétől azonban a Bors megtudta, hogy legbelül örök álmodozó maradt, aki ugyanarra vágyott, amire a legtöbb nő.

Fanni egy végtelenül őszinte, jó kedélyű lány volt, aki mérhetetlenül vágyott a szerelemre. Egy gazdag, szerető férjet szeretett volna, akinek gyereket szülhet és akivel gondtalanul élhet.

– mesélte a Borsnak H. Hajnalka, aki kolléganőből és lakótársból lett Fanni legjobb barátnője, s akinek a celeblány elárulta, a későbbiekben fel akar hagyni a szakmával, hogy normális életet élhessen. De előtte biztos egzisztenciát próbált teremteni magának, hogy ne kelljen nélkülöznie, s kényelmes életet élhessen.

VV Fanni
Fotó: Ripost

 

Nehéz ebből a szakmából kiszállni, mert nagyon jó pénzkereseti lehetőség. De Fanni az eltűnése előtt már besokallt, nagyon elege volt az egészből. Pihenni akart, ezért a mellműtétje pont kapóra jött volna, de végül, ki tudja miért, lemondta, pedig akkoriban arra vágyott a legjobban – árulta el a barátnő, aki igazi maximalistának ismerte Fannit.

Hajnalka a bíróságon
Fotó: Bors

Mindig a topon akart lenni, és ott is volt. Sokat foglalkozott magával, a halála előtt is négyszázezret költött arc- és szájfeltöltésre. A szakma legjobbja akart lenni, sokat mondogatta, hogy nem hibázhat. Pontosan emiatt nem ivott, nem drogozott, és arra törekedett, hogy minden vendége jó érzéssel gondoljon rá vissza. Ő így volt elégedett – mesélte Hajnalka, aki mai napig gyászolja barátnőjét, s azért imádkozik, hogy a Jóisten igazságot tegyen az ügyében.

Hajnalka tartja a kapcsolatot Fanni édesanyjával, Katalinnal, aki még három év után is képtelen feldolgozni a tragédiát.

Legutóbb épp pár napja beszéltem Fanni anyukájával. Én is anya vagyok, tökéletesen megértem, hogy képtelen megnyugvást találni, főleg úgy, hogy el sem tudja temetni a lányát. Fanni szobájában még ott vannak a holmijai, sokszor bemegy, sírdogál. Leginkább Fanni öccse tartja benne a lelket, akinek az egész lénye a lányára emlékezteti – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában