kreatív

2020.11.26. 06:32

Hoppá! Késely Ajna táncolni is tud, nem is akárhogy!

Mosolyra fakasztó, olykor pedig profi táncosokat is megszégyenítő videókkal hívja fel magára a figyelmet Késely Ajna, aki először a Nemzetközi Úszóliga (ISL) pihenőnapjain szórakoztatta követőit a TikTokon.

Kvangdzsu, 2019. július 21. Késely Ajna a nõi 400 méteres gyorsúszás elõfutama után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 21-én. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI / Kovács Tamás

Fotó: Kovács Tamás

A New York Breakers színeiben versenyző 19 éves úszónak csapattársa, a brazil Brandonn Almeida mutatta meg a világ egyik legnépszerűbb közösségi oldalának működését, ami azonnal magával ragadta.

A buborék miatt meglehetősen korlátozva volt a szórakozásunk, hiszen csak edzések, versenyek miatt hagyhattuk el a szállodát, így igyekeztük minél kreatívabban elfoglalni magunkat – mondta a Borsnak Késely.

Bevallom, nem szeretem a közösségi oldalakat, mert könnyen függővé válhat az ember. A TikTokban viszont az a jó, hogy sokkal jobban szabadjára tudod engedni a kreativitásodat a hasonló applikációkhoz képest

– folytatta.

A rövid videókban az egész ország láthatja, hogy a tehetséges sportoló nem csak a medencében mozog jól. Ez elsősorban táncos testvérének köszönhető, aki segít Ajnának begyakorolni a koreográfiát.

A húgommal nézzük a TikTokon a videókat, és ha megtetszik egy tánc, akkor azt lemásoljuk

– fogalmazott Késely, aki próbálta a válogatott társakat is „beszervezni”, de nem igazán voltak rá vevők.

Ez a platform inkább a korombeliek között népszerű, ők pedig idősebbek nálam – magyarázta.

Borítókép: Késely Ajna a női 400 méteres gyorsúszás előfutama után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 21-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában