nem kínozza magát

2021.01.23. 20:18

Ezzel az egyszerű módszerrel fogy Pataki Zita, már látszik is az eredmény

Megreformálta az étrendjét Pataki Zita, mivel kiderült, hogy érzékeny a hisztaminra. Ám emellett keményen ráállt a sportolásra is, ezeknek pedig már látszik a hatása.

Forrás: life.hu / Schmidt Barbara

Tavaly kiderült, hogy Pataki Zita érzékeny a hisztaminra, ami komoly tünetekkel járt: sportolás után elkezdtek görcsölni az izmai, és viszketni a bőre. Kénytelen volt átalakítani az étkezési szokásait, és férjével áttértek a mediterrán étrendre. Kenyeret csak heti egyszer eszik, a csokoládét, alkoholt teljesen kiiktatta, tejtermékek helyett pedig igyekeznek növényi alapanyagút fogyasztani. Minden héten előre megtervezi étrendjét: nagyon sok zöldséget fogyaszt, hetente egyszer eszik halat, szárnyast, amit kizárólag helyi termelőktől vásárolnak. Egyszer van főzelék és tészta is, és egy héten kétszer máj kerül a tányérjukra.

Mivel Zita szeretne leadni pár kilót, ezért az étkezés mellett a sportolásra is nagy hangsúlyt fektet mostanság. Heti háromszor online edzésen vesz részt, emellett pedig rendszeresen túrázik és pingpongozik a férjével. Sőt, táncolni is szokott otthon.

Fotó: Bors

„Tisztában vagyok a testi adottságaimmal: körte alkat vagyok rövid lábakkal, az ebből fakadó aránytalanságot pedig mindig is tudatos öltözködéssel igyekeztem leplezni. A csípőm szélessége sosem bántott, viszont most úgy öt kiló felesleg van rajtam, amit szeretnék tavaszra leadni„ – árulta el Best Magazinnak az időjós.

Már észrevette, hogy az életmódváltásnak köszönhetően elkezdett fogyni és formálódik a teste. Ám ő türelmes, szerinte ez egy hosszú folyamat, nem egészséges a hirtelen súlyveszteség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában