megrázó

2021.03.07. 12:42

Megöltek egy idős házaspárt, a helyiek ledöbbentek

A nyomozók a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. március 7-én 6 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi hiába kereste Kislángon ismerősét, ezért otthonához ment, ahol a földön vérnyomokat talált.

A kiérkező rendőrök a helyszínen egy nő és egy férfi holttestét találták meg, és már a helyszínen megállapították, hogy halálukat idegenkezűség okozta.

A széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozók egy órán belül elfogták az emberöléssel gyanúsítható 26 éves férfit, aki ellen emberölés bűntett miatt eljárást indítottak. A helyszíni szemle és a nyomozati cselekmények még folyamatban vannak – írja a police.hu alapján a feol.hu.

Rumpler Tibor polgármester a településen eluralkodó döbbenetről számolt be a lapnak, amikor telefonon elérték.

A gyilkosság áldozatául esett jóravaló – így fogalmazott a faluvezető –,

idős házaspár a Szabadság utcában élt, a feltételezett elkövetőt ő nem ismeri.

A Bors a deltahirek.hu információira hivatkozva azt írta, a házaspár sonkalopás közben érte tetten a gyilkost, aki nem habozott, azonnal a két idős emberre támadt. Úgy tudják, az elkövető vascsövet, kést és baltát is használt a bűncselekmény elkövetéséhez.

Egyiküket szinte feldarabolta, majd a holttesteket egy aknába dobta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában