Hallgassa élőben!
Fotó: Ripost

Berki Krisztián a váláson gondolkozik

Berki Krisztián és kedvese Mazsi néhány héttel ezelőtt jelentették be, hogy kisbabát várnak és nemrégiben az is kiderült, hogy kislányuk lesz. A boldog pillanatot megosztották a nyilvánossággal, ahogy azt is, hogy felmerült köztük a válás lehetősége.

Mazsi őszintén felvállalja, hogy a várandósság gyönyörű pillanatai mellett gyakran előfordulnak viták vagy éppen hangos szóváltások és a felfokozott érzelmi állapotuk miatt naponta több alkalommal is felmerül bennük a válás gondolata. Ezt sok kismama átéli, de a férfiak általában ritkábban gondolkodnak el ezen.

Berki Krisztián azonban meglepő sorokat osztott meg az Instagram-oldalán.

Három házasság a négyből válással végződik. Ha ejtőernyőzni mennél és azt mondanák, hogy három ejtőernyő a négyből nem fog kinyílni – akkor is ugranál?

– tette fel a kérdést a posztjában Krisztián, akinek úgy tűnik, nem túl őszinte a mosolya – írja a Bors.



Nyári tábor segíti az egyszülős családokat (videó)
Az Egyszülős Központban csak 1500 forintot kell befizetniük a szülőknek azért, hogy a gyerekük egy hetet tölthessen ott tartalmasan.
Merész! Alig takarja a fürdőruha Tolvai Reni melleit
Az énekesnő forró képpel nyomja fel még jobban a nyári hőmérsékletet.
Folyamatosan nő a nők ellen elkövetett erőszakos bűncselekmények száma
Azonban az elkövetők büntetései túl enyhék.
Koronavírus-járvány: Románia is átkerül a brit kormány zöld utazási listájára
A brit közlekedési minisztérium szerda esti tájékoztatása szerint vasárnaptól több EU-tagállam átkerül az angliai utazási lista zöld kategóriájába, vagyis az Angliába érkezők számára karanténkötelezettségtől mentesített országok csoportjába.
Negyedszer marasztalták el Székelykeresztúr polgármesteri hivatalát a csak magyarul kiadott helyi lap miatt
Negyedszer marasztalta el a 97,9 százalékban magyar anyanyelvűek által lakott Székelykeresztúr polgármesteri hivatalát a romániai Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) a csak magyarul kiadott helyi lap miatt.