Bulvár-celeb

2023.02.13. 16:10

Máris kiderült, kibírja-e a távolságot L.L. Junior és Blanka szerelme

A pletykák szerint nagy döntésre jutottak.

Forrás: Instagram

Alig egy hete él remeteéletet L.L. Junior Dominikán, de máris betölthetetlen űrt érez a szívében amiatt, hogy nincs vele a szerelme, Dárdai Blanka énekesnő. A páros tavaly ősszel vállalta fel először a kapcsolatukat, ami után elárasztották közös fotókkal az Instagram-oldalaikat – írja a Bors.

 Tizennyolc év korkülönbség van köztük, ezért sokan nem nézték jó szemmel a szerelmüket,  Juniorék azonban nem törődtek a külvilággal, csakis a saját boldogságukra koncentráltak.

A rapper már tavaly nyáron megtervezte, hogy idén tavasszal legalább három hónapra Dominikára utazik, hogy ott indítsa el új vállalkozását. Mivel Blankának itthon vannak feladatai, fel sem merült kettejük között, hogy az egész utazást együtt töltik. 

Azt beszélték meg, hogy a sorsra bízzák az érzéseiket, ha hiányoznak majd egymásnak, akkor ott folytatják, ahol abbahagyták, ha viszont kihűl a távolság miatt a szerelmük, akkor szomorú szívvel ugyan, de elengedik egymást.

A Bors legfrissebb információi szerint a páros mindkét tagja szenved, alig egy hét külön töltött idő után. 

Ezért meg is beszélték, hogy Blanka hamarosan repülőre száll, és meg sem áll Dominikáig. 

A hírek szerint csak néhány napot fognak együtt tölteni, ami remélhetőleg mindkettejüket feltölti majd annyira, hogy kibírják a fennmaradó időt egyedül.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában