Bulvár-celeb

2023.02.03. 12:45

Lepukkant, csótányos lakás kiadásával vádolják Polgár Tündééket (videó)

Meglepő képsorokat tett fel valaki a TikTokra, nagyon durva dolgokat állít benne a Polgár családról.

Forrás: Bors

A TikTok-felhasználó elmondása szerint nemrég egy budapesti, Váci utcai ingatlant béreltek ki, ahol borzalmas körülmények fogadták őket: fűtés nélküli, csótányokkal teli lakást kaptak havi 390 ezer forintért. Mindezért pedig Polgárékat hibáztatják úgy, hogy Tündéék nem is adnak ki ingatlant – derül ki a Ripost cikkéből.

Forrás: TikTok

„Soha ne béreld ki ezt a lakást! Azt mondják, hogy a kiadásért euróban kell fizetni, de közben forintban posztolták, Polgár Junior hibájából. Az ingatlanban egyébként nem volt rendes zuhanyzó, nem működtek a radiátorok és tele volt csótányokkal” – olvasható a videóban. 

A kommentelőknek szemet szúrt a Polgár név, kérdésükre a lány azt válaszolta, hogy Polgár Dánielről van szó. Innen már könnyen összerakták a kommentelők a képet, hiszen korábban cikkeztek arról az újságok, miszerint Polgár Tündééknek is volt egy kiadó lakásuk, szintén a Váci utcában.

Tünde szerint azonban egy kamuvideóról lehet szó, ugyanis az üzletasszony egyértelműen leszögezte: semmiféle lakást nem ad bérbe.

„Fogalmam nincs, mi ez az egész. Én nem adok bérbe semmit. Szerintem ez egy rossz vicc, láthatóan egy kamuvideó!” – reagált Tünde a lap megkeresésére. 

A lány azóta sem törölte még a videóját, és a kommentekben sokan értetlenkedve fogadják a dolgot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában